Str. Turnu Magurele 270D, Sector 4, Bucuresti

Suntem echipa de specialiști de care afacerea ta are nevoie

Așa cum ne spune numele, Team First Software este totul despre echipă. De peste 14 ani echipa noastră este echipa ta de specialiști oricând pregătiți să ofere cea mai bună soluție de dezvoltare pentru afacerea ta. Iar pentru că susținem evoluția și digitalizarea mediului business la nivel național, construim soluții ERP pentru orice nevoie de dezvoltare a companiilor românești, indiferent de industrie.

În prezent ne bucurăm de poveștile de succes ale companiilor românești pentru care am implementat soluții de tip ERP și considerăm fiecare client un partener important alături de care creștem, întocmai ca într-o echipă.
Echipa TFS

De ce Team First Software?

Împărtășim alături de tine cele mai importante motive pentru care suntem partenerul tău către succes.
Clienti Icon

150 clienți

mulțumiți
Licenta Icon

6000+

licențe active
Grafic Icon

14+ ani

de experiență
Strangere de maini icon

100%

alături de tine

De la cele mai recente proiecte, până la începuturi pline de speranță, află-ne povestea!

Echipa TFS

2022

Dacă ar trebui să sumarizăm anul 2022 într-o singură întrebare, aceea ar fi pentru noi: Cum putem ajuta companiile să atingă excelența?

Partenerii și clienții noștri cunosc deja răspunsul pentru că se folosesc de un soft ERP performant, pregătit să scaleze fiecare afacere - de la mic, la mare. Unul dintre obiectivele pe care le-am îndeplinit cu mare succes a fost să ne extindem expertiza în implementarea de soluții software inteligente pentru companii din peste 20 de domenii de activitate.

Iar pentru că mereu venim în anticiparea modificărilor legislative și ne susținem clienții cu funcționalități adaptate, în 2022 am completat soluția TeamApps ERP cu trei funcționalități foarte importante: raportarea automată SAF-T, e-Factură și e-Transport.
om cu laptop

2020 - 2021

Au fost anii în care s-a resimțit cel mai mult nevoia de a prioritiza digitalizarea în companiile românești. Cu ajutorul gamei extinse de soluții inteligente dezvoltate de specialiștii Team First Software, am anticipat cele mai arzătoare nevoi ale afacerilor autohtone atunci când vine vorba despre gestionarea business-ului: flexibilitate, eficiență și soluții optime în orice moment, mai ales în cele atipice.
Analizând constant feedbackul partenerilor noștri, am ajuns la cea mai performantă versiune a soluțiilor de tip ERP pe care le oferim, astfel încât să fie complet adaptate și personalizate pentru nevoile fiecărei afaceri, indiferent de industria de activitate.
om cu laptop
Echipa TFS la birou

2018 - 2019

Inovația devine o prioritate și un atuu principal al soluțiilor de tip ERP pe care le implementăm. Ținem pasul cu noile evoluții și aducem funcționalități de ultimă oră:
Portal EDI, schimb electronic de date, conectivitate RSSBus, API, Integrare directă prin Web-Service la suita de aplicații TeamApps.

În plus, funcționarea impecabilă a aplicațiilor noastre este sustinuta de noua investiție în Data Center-ul Team First Software care asigură confidențialitatea și siguranța datelor companiilor prin conexiuni redundante de mare viteza, backup, disaster recovery și ISO 27001 - certificarea sistemului de management al securității informației.
Echipa TFS la birou 2017

2017

Experiența acumulată se transpune în versiuni noi ale aplicațiilor ce trebuie să țină pasul cu progresul tehnologic și cu necesitățile unei piețe dinamice. TeamSFA capătă noi funcționalități care constau în suport pentru activitatea de promovare și merchandising, suport pentru activitatea agenților de vânzări și un mult mai amplu control al tuturor detaliilor referitoare la comenzi.

TeamPOS se îmbunătățește prin posibilitatea integrării cu cântare, prin adaugarea ecranelor dinamice și prin integrarea cu alte soluții ERP pentru back-office precum TeamApps sau SAP. TeamApps vine cu un nou modul pentru gestiunea contractelor de închiriere a spațiilor comerciale atât din punct de vedere operațional, cât și managerial. În plus, introducem noi opțiuni în modul Producție care permit o mai buna gestiune a resurselor.
Echipa TFS la birou 2017
Echipa TFS 2014-2016

2014 - 2016

În anii următori devine din ce în ce mai mult o certitudine faptul că soluțiile ERP create și dezvoltate de specialiștii Team First Software asistă drumul către performanță pentru companiile care aleg să le implementeze.

Pentru noi, această perioadă este una dedicată maturizării și inovării constante ale aplicațiilor noastre. Din această responsabilitate, în 2014 lansăm o nouă soluție - TeamSFA pentru optimizarea activității de vânzare, relația cu clienții și furnizorii, monitorizarea agenților de teren și performanței canalelor de merchandising.
muncind la calculator 2013

2013

Anul în care schimbările impuse de politicile fiscale au iscat o isterie generala in rândul companiilor platitoare de TVA.

Ca întotdeauna, ne-am dorit să venim cu o soluție inovativă pentru o problemă existentă, astfel că Team First Software devine singurul jucător de pe piață care a impus o viziune unică și o abordare inovatoare de calcul a TVA-ului la încasare.
muncind la calculator 2013
Echipa TFS 2011

2011

La șase ani de la lansare și după deja zeci de companii pentru care am implementat cu succes soluția ERP, ne-am dorit să trecem la nivelul următor. În 2011 am reformulat și consolidat viziunea Team First Software: transformăm necesitățile companiilor în funcționalități ale soluțiilor software.

În același an al transformărilor, am lansat alte două aplicații ce sunt astăzi esențiale în buna funcționare a numeroase afaceri din România: soluția TeamPOS pentru eficientizarea proceselor din zona retail și soluția TeamSAL pentru optimizarea departamentelor de resurse umane și salarizare.
Echipa TFS 2008

2008

De fiecare dată menționăm cu drag și mândrie anul 2008, mai precis perioada în care am dezvoltat primele implementări: începuturi pline de satisfacție a lucrului bine făcut, cu rezultate reale performante pentru primii clienți multumiți.

Cu fiecare succes ne-am simțit mai motivați să ducem proiectul la următorul nivel. Astfel ne-am coordonat fiecare dezvoltare pentru o soluție ERP fiabilă, inteligentă și intuitivă - aplicația TeamApps ERP.
Echipa TFS 2008
Echipa TFS 2005 - 2007

2005 - 2007

Sau anii în care am început aventura de succes Team First Software. Timp de trei ani am concentrat toate eforturile către transformarea unor idei în soluții viabile și către dezvoltarea unui software ERP competitiv care să răspundă nevoilor reale ale afacerilor din România.

În cei trei ani am stabilit ca prioritate formarea unei echipe de profesioniști pentru care suntem cu certitudine foarte recunoscători: programatori cu experiență, alături de specialiști în analiză și consultanță.
Nicu Sorodoc Evoluție, Responsabilitate, Profesionalism. Sunt cele 3 valori care ne-au ajutat să dezvoltăm unele dintre cele mai avansate soluții de management si automatizare pentru companii din toate industriile, iar clienții noștri să devină parteneri de lungă durată.
Suntem echipa ta de specialiști mereu pregătită cu soluții inovative și dedicate care sustin de fiecare dată targeturile clienților.


Nicu Sorodoc
CEO Team First Software

Studii de Caz

Află povești de succes de la companiile care au implementat
soluții de tip ERP
create de Team First Software!