Str. Turnu Magurele 270D, Sector 4, Bucuresti

Maviprod

Utilaje agricole și forestiere

Simplificarea fluxului de comandă online și automatizarea operațiunilor de aprovizionare si vanzare
Cu o rețea națională de peste 10 magazine, MaviProd este distribuitor unic Perkins în România, precum și principalul jucător pe piața pieselor de schimb pentru tractoare agricole și forestiere (TAF), tractoare universale, autocamioane și alte tipuri de utilaje. Principalul domeniu de activitate al companiei MaviProd este comerțul de piese și accesorii pentru autovehicule, astfel implementarea funcționalității din soluția TeamApps ERP  și integrarea nativă cu soluția e-commerce dezvoltată de către Team First Software, s-a dovedit a fi o alegere câștigătoare.

Compania MaviProd a optat pentru soluția complexă de tip ERP - TeamApps - pentru asigurarea unei mai bune funcționalități în cadrul tuturor departamentelor, de la contabilitate și vânzări, la aprovizionare și service.

Astfel, gestionarea magazinului online https://shop.maviprod.ro a fost simplificată cu ajutorul TeamApps ERP, ceea ce a dus la reducerea timpului necesar pentru prelucrarea unei comenzi, simplificarea fluxului de comandă și livrare, procesarea automată a facturilor, precum și îmbunătățirea capacității de a urmări statusul comenzilor, de a administra detaliile de achiziție, de a estima potențiali clienți, dar și de a analiza procesul de distribuție.
Prin implementarea soluției TeamApps ERP și a platformei de e-commerce oferite de Team First Software, compania MaviProd și-a consolidat poziția pe piață, ceea ce a dus la creșterea capacității de extindere. Utilizând un software de tip ERP și BI, MaviProd își păstrează astfel clienții informați și mulțumiți. În plus, în urma implementării soluțiilor oferite de Team First Software, compania a eficientizat trasabilitatea fluxului de documente din procesul de comandă - vânzare, precum și optimizarea operațiunilor din depozit, de la recepție până la livrare, și integrarea cu soluția WMS folosită în cadrul depozitului central.
studiu de caz - Maviprod

Ce avantaje a obținut MaviProd cu soluțiile ERP de la Team First Software?


  • Reducerea timpului de livrare a comenzilor
  • Creșterea volumului de vânzări online
  • Îmbunătățirea gestiunii fluxurilor de date și informații
  • Acces la rapoarte în timp real
  • Integrarea cu soluția WMS folosită în cadrul depozitului
  • Trasabilitate completă și vizibilitate end-to-end în depozit
  • Optimizarea costurilor prin eliminarea timpilor morți, a deficiențelor de comunicare și a erorilor de la nivelul sistemului informatic și de gestiune
studiu de caz - Maviprod studiu de caz - Maviprod
Folosim module cookie sau tehnologii similare pentru a personaliza conținutul și pentru alte scopuri. Prin apăsarea butonului 'Accepta Toate', ești de acord să permiți colectarea de informații prin aceste cookie-uri sau tehnologii similare.