TeamApps

TeamApps ERP - Controlul afacerii tale


TeamApps este un sistem integrat de management ce se adreseaza tuturor companiilor, atat celor mici si mijlocii cat si companiilor de mari dimensiuni, datorita pretului accesibil, suportului prompt dar si a mediului de dezvoltare in care TeamApps ERP a fost conceput.


Functionalitatile aplicatiei TeamApps ERP, Gestiune, Financiar-Contabil, Vanzari sau Aprovizionare reprezinta cheia stapanirii afacerii dumneavoastra cu scopul de a masura, evalua, controla, gestiona si cunoaste activele, datoriile si capitalurile proprii precum si rezultatele perioadei.

ERP

De ce TeamApps ERP?


Asigura integrarea tuturor functiilor de conducere ale companiei.

Coordoneaza complet toate fluxurile de productie.

Management drepturi si securitate sporita la nivel de utilizator si la nivel de camp.

Include un generator de rapoarte in timp real.

Permite standardizarea datelor la nivel de companie.

Gestioneaza intreaga activitate a companiei.

Modulele TeamApps ERP


Software-ul TeamApps integreaza si dezvolta module de tip Financiar-Contabil, Gestiune, Vanzari, Aprovizionare, Managementul proiectelor, Logistica, Productie, Service, Managementul contractelor si Managementul relatiilor cu clientii (CRM).

Componenta financiar-contabila

Asigura controlul evidentei contabile si gestiunea financiara. Functionalitatile acestui modul vizeaza automatizarea inregistrarii informatiilor financiar-contabile preluate din documentele primare, si a datelor preluate din alte aplicatii ale TeamApps ERP in vederea realizarii evidentei contabile complete, atat la nivel sintetic cat si analitic.
Cu TeamApps este usor sa generezi declaratia SAF-T, iar echipa TeamFirstSoftware va sprijina in fiecare pas pentru generarea acesteia. Este simplu sa urmaresti campurile de informatii, sa le identifici pe cele obligatorii, sa le analizezi si sa le completezi corect.

Modulul de gestiune

Defineste din punct de vedere organizatoric unitatile de stocare. De la gestiunea materiei prime si pana la contabilizarea numerica, in unitati de stoc, a produselor finite, utilitatea modulului de gestiune este maxima. De-a lungul lantului logistic, atat in companiile mici, cat mai ales in cazul marilor retaileri, pot interveni mai multe unitati de stocare si depozitare. Pentru un tracking corect si o inventariere corespunzatoare si in timp real a stocurilor este necesara implementarea modulului de gestiune propus de Team First Software. Beneficiile aduse de acest modul se materializeaza in limitarea si chiar eliminarea pierderilor survenite de-a lungul lantului logistic, precum si intr-un control eficient asupra resurselor umane care manipuleaza stocurile respective.

Modulul de vanzari

Gestioneaza activitati specifice procesului de vanzare a unor produse din cadrul companiei dumneavoastra. Prin specificul sau, procesul de vanzari este in relatie de interdependenta cu procesul de aprovizionare, cu fluxurile din lantul logistic, precum si cu activitatile financiar-contabile derivate. O gestionare corecta a activitatii de vanzare produce beneficii majore ce se materilizeaza in optimizarea comunicarii interdepartamentale, in fluidizarea fluxurilor de stoc si informatii contabile, precum si in maximizarea profitului derivat din vanzarea eficienta (determinarea punctelor de vanzare optime si aprovizionarea constanta, in functie de rapoartele de vanzari generate).

Modulul de aprovizionare

Este un instrument de organizare si optimizare a proceselor care tin de aprovizionare in vederea eficientizarii stocurilor. Activitatea de aprovizionare este cea care ofera constanta prin dimensionarea corespunzatoare a stocurilor in cadrul retelei de vanzare / distributie. Lipsa unui modul eficient de aprovizionare, care sa tina cont de fluxurile anterioare, de previziuni, precum si de situatia de ansamblu (a intregii retele), poate duce la o dezechilibrare a proceselor de gestiune si de vanzare.

Modulul de logistica

Permite planificarea si gestionarea activitatilor logistice din procesele de vanzare si distributie.

Modulul de productie

Presupune planificarea si urmarirea procesului de productie. Stabilirea necesarului de materiale si materii prime, a timpilor de executie, precum si a resurselor implicate tin de modulul de productie. Eficientizarea procesului de productie ca urmare a implementarii modulului propus de Team First Software se materilizeaza in limitarea pierderilor de materii prime, in diminuarea timpilor de productie, in dimensionarea corespunzatoare a necesarului de resurse, precum si in planificarea corespunzatoare a proceselor derivate.

Modulul Parc Auto

Permite gestionarea eficienta a parcului auto din cadrul companiei. Rationalizarea consumului de combustibil prin trackingul rutelor, planificarea si controlul asupra activitatilor derivate: asigurari, vigniete, revizii, inspectii ITP, contabilizarea orelor de utilizare, precum si controlul asupra interventiei cu resursa umana - toate acestea duc la eficientizarea modului de interactiune cu parcul auto. Aplicatia preia, astfel, activitatile ce tin de intretinerea si gestionarea parcului auto.

Modulul Comenzi Transport

Eficientizeaza procesele logisitice si de transport. Trackingul rutelor, informatiile de paletizare, controlul gestiunii comenzilor de transport, determinarea timpilor de livrare, toate acestea duc la eficientizare a fluxurilor stocurilor in cadrul companiei, daca discutam de fluxuri interne, precum si la o buna pozitionare pe piata daca discutam despre firme de distributie, curierat, etc.

Modulul de logistica

Permite planificarea si gestionarea activitatilor logistice din procesele de vanzare si distributie.

Modulul de managementul contractelor

Asigura in cadrul companiei dumneavoastra o gestiune clara si precisa a tot ceea ce tine de derularea contractelor: nomenclator de client/furnizori, discounturi, termene de executie si plata.

Modul de Service

Aceasta componenta a software-ului TeamApps ERP urmareste garantiile si serviciile post-vanzare.

TeamApps ERP

Raport ERP
Raport 4 ERP
Raport 4 ERP
Incasari ERP
Incasari ERP
Raport 4 ERP
Raport 4 ERP
Raport 4 ERP
Raport 4 ERP

Avantaje TeamApps ERP


Plecand de la premisa ca o companie poate avea o ascensiune in cadrul dezvoltarii sale, Team Apps ERP vine ca solutie maleabila aplicabila din primele faze de dezvoltare pana la maturitate. Team Apps ERP este conceput pentru a avea capacitatea de a gestiona intreaga activitate a companiei dumneavoastra. In contextul actual al societatii informationale si al unei economii bazate pe cunostinte, TeamApps ERP promoveaza excelenta atingand astfel cele mai ridicate standarde in privinta eficientei si eficacitatii software-ului pe care il propune.
suporta un numar nelimitat de firme, filiale, sucursale
poate fi operat simultan de un numar nelimitat de utilzatori
interfata intuitiva permite ca meniurile sau formele sa fie accesate cu ajutorul tastelor sau al mouse-ului
are suport multilingv
este un sistem integrat
aplicatie de planificare si mesaje interne incorporata
permite importul si exportul datelor dinspre/catre alte sisteme
generator de rapoarte incorporat
informatia este introdusa in sistem o singura data intr-o baza de date foarte complexa putand fi folosita ulterior in toate modulele.
permite personalizarea diferitelor elemente
functioneaza pe o structura fiabila de fisiere
permite standardizarea datelor la nivel de intreprindere