Str. Turnu Magurele 270D, Sector 4, Bucuresti

Rotta Natura

Produse naturale

Maximizarea randamentului întregului lanț de aprovizionare și distribuție prin EDI
Cu o experiență de peste 15 ani pe piață, Rotta Natura este o companie românească dedicată creării de produse care îmbunătățesc viața oamenilor. Farmaciștii și medicii fondatori caută permanent să aducă echilibrul dintre știință și natură prin realizarea suplimentelor din peste 100 de extracte din plante dozate optim pentru fiecare afecțiune, fapt ce a dus la cei peste 1.000.000 de clienți mulțumiți.

Datorită sistemului performant EDI obținut prin implementarea soluției ERP TeamApps dezvoltată de Team First Software, soluție adresată în special rețelelor de distribuție și aprovizionare ce au nevoie de digitalizarea relației cu partenerii comerciali, Rotta Natura a automatizat fluxurile de date în procesele de distribuție și aprovizionare. Acest lucru a contribuit la reducerea volumului de muncă, a reducerii timpului de procesare a facturilor prin automatizarea lor și implicit a costurilor cu administrarea datelor.

Prin adoptarea soluției TeamApps ERP, Rotta Natura și-a maximizat randamentul relației cu colaboratorii direcți propagând efectele benefice de-a lungul întregului lanț de aprovizionare și distribuție.studiu de caz - Rotta Natura

Ce avantaje a obținut Rotta Natura cu soluțiile ERP de la Team First Software?


  • Integrarea cu principalii retaileri și maximizarea relațiilor cu aceștia
  • Managementul leadurilor pentru identificarea oportunităților în procesul de vânzare
  • Automatizarea fluxului de documente și reducerea timpului de procesare a facturilor
  • Îmbunătățirea fluxului de comandă, facturare, livrare
  • Reducerea volumului de muncă și a costurilor aferente cu angajații
  • Reducerea timpului de livrare datorită corectitudinii datelor
  • Cashflow îmbunătățit și reducerea ciclurilor comandă-încasare
  • Îmbunătățirea relațiilor B2B pentru lanțurile de aprovizionare și distribuție
studiu de caz - Rotta Natura studiu de caz - Rotta Natura
Folosim module cookie sau tehnologii similare pentru a personaliza conținutul și pentru alte scopuri. Prin apăsarea butonului 'Accepta Toate', ești de acord să permiți colectarea de informații prin aceste cookie-uri sau tehnologii similare.