Team First Software & Consulting SRL

Call Center: 031 432 68 18
Email: office@teamfirstsoftware.ro

Str. Turnu Magurele 270D, corp. A, et.1, Cavar Center, Sector 4, Bucuresti
CUI: RO 17606649
Reg. Com: J40/9113/2005Dezvoltare software

Procesul de dezvoltare software si soft la comanda in zilele noastre este unul extrem de accelerat. In acest context, echipa Team First Software ofera solutii adaptate dimensiunii afacerii dumneavoastra cu tehnologii si standarde bine puse la punct, punandu-se accent pe simplitate, flexibilitate, durabilitate, adaptabilitate si un management de proiect eficient.Software ERP

Rolul unui sistem ERP este de a integra, ordona si actualiza informatia, in cadrul business-ului companiei, facand astfel mai usor schimbul de date dintre departamente. Un sistem ERP se prezinta ca un instrument de management ajutand la o mai buna comunicare interpersonala. Tocmai de aceea, un software ERP trebuie sa raspunda nevoilor companiilor continuu, indiferent de complexitate. Un software ERP evolueaza neincetat urmarind parcursul companiei.

De ce TeamApps?


Asigura integrarea tuturor functiilor de conducere ale companiei.

Coordoneaza complet toate fluxurile de productie.

Management drepturi si securitate sporita la nivel de utilizator si la nivel de camp.

Include un generator de rapoarte in timp real.

Permite standardizarea datelor la nivel de companie.

Gestioneaza intreaga activitate a companiei.

Despre Noi


Noi suntem, asa cum ne spune si numele Team First Software - o echipa. O echipa formata din specialisti care sunt in primul rand oameni, oameni care si-au propus si au reusit sa construiasca solutii ERP intuitive, proactive si usor de folosit. Echipa Team First Software a constientizat nevoia existenta pe piata romaneasca de dezvoltare si implementare a unei solutii ERP care nu doar sa furnizeze raspunsuri la intrebarile aparute in lantul de productie / logistic, in procesele contabile sau in fisele de salarizare, dar care sa ofere utilizatorului o experienta placuta, o experienta care se va transpune in proceduri, procese si activitati mult mai eficiente si cu rezultate mult mai bune la nivelul consumului de resurse.