Cursuri utilizare
Soft ERP

Team First Software vine in intampinarea clientilor sai ce se confrunta cu probleme la folosirea solutiilor software, organizand cursuri de perfectionare.
Scopul cursului este de a familiariza viitorii cursanti cu utilizarea si functionalitatile solutiilor si a software-urilor propuse de Team First Software.

Cursul se adreseaza in principal incepatorilor, insa, in cadrul lectiilor de prezentare parcurse de un reprezentant Team First Software se pot invata intotdeauna noi lucruri interesante si utile in acelasi timp. Astfel, alaturi de Team First Software fiecare cursant poate descoperii detalii referitoare la solutiile si beneficiile aduse de acestea pentru fiecare companie.Cursurile cu TeamFirstSoftware


Cursul este intotdeauna insotit de exemple practice, astfel incat notiunile exemplificate sa fie cat mai bine aprofundate.

Obiectivul principal al cursului lansat de Team First Software este de a putea indruma fiecare cursant spre o folosire cat mai corecta si cat mai usoara a fiecarei solutii software propusa.

In plus, luand parte la cursuri, oricarui participant i se poate largi sfera de vizibilitate asupra unei solutii optime de rezolvare a unei probleme din cadrul companiei.


Alege TeamApps


Administrare grup companii

Gestionare stocuri

Modul financiar

Automatizarea schimbului de date

Emiterea diverselor documente fiscale

Raportare adaptata companiei

Despre Noi


Noi suntem, asa cum ne spune si numele Team First Software - o echipa. O echipa formata din specialisti care sunt in primul rand oameni, oameni care si-au propus si au reusit sa construiasca solutii ERP intuitive, proactive si usor de folosit. Echipa Team First Software a constientizat nevoia existenta pe piata romaneasca de dezvoltare si implementare a unei solutii ERP care nu doar sa furnizeze raspunsuri la intrebarile aparute in lantul de productie / logistic, in procesele contabile sau in fisele de salarizare, dar care sa ofere utilizatorului o experienta placuta, o experienta care se va transpune in proceduri, procese si activitati mult mai eficiente si cu rezultate mult mai bune la nivelul consumului de resurse.