SaaS
Software as a Service

SaaS (Software as a Service) reprezinta o solutie pentru companiile de orice dimensiune pentru ca nu are limitari legate de numarul de utilizatori si nu presupune costuri legate de licentiere, intretinere, dezvoltare sau implementare, aceste solutii fiind aplicatii inchiriate care ruleaza pe un server extern companiei la care accesul este permis pe baza unui user si a unei parole.
Daca printr-o analiza preliminara se stabileste ca o astfel de solutie este potrivita pentru o anumita companie, atunci se poate trece la pasul urmator care presupune selectarea din pachetul initial a acelor module care se vor folosi ulterior. Sistemul de alegere este elastic si poate fi schimbat in timp, ceea ce antreneaza o crestere sau o reducere a costului platit ca si abonament lunar.Avantajele solutiei SaaSNu necesita nici un fel de instalare
Nu necesita administrare

Upgrade permanent
Securitatea datelor (back-up periodic)

Accesul securizat
Cost de exploatare inferior

De ce TeamApps?


Asigura integrarea tuturor functiilor de conducere ale companiei.

Coordoneaza complet toate fluxurile de productie.

Management drepturi si securitate sporita la nivel de utilizator si la nivel de camp.

Include un generator de rapoarte in timp real.

Permite standardizarea datelor la nivel de companie.

Gestioneaza intreaga activitate a companiei.

Despre Noi


Noi suntem, asa cum ne spune si numele Team First Software - o echipa. O echipa formata din specialisti care sunt in primul rand oameni, oameni care si-au propus si au reusit sa construiasca solutii ERP intuitive, proactive si usor de folosit. Echipa Team First Software a constientizat nevoia existenta pe piata romaneasca de dezvoltare si implementare a unei solutii ERP care nu doar sa furnizeze raspunsuri la intrebarile aparute in lantul de productie / logistic, in procesele contabile sau in fisele de salarizare, dar care sa ofere utilizatorului o experienta placuta, o experienta care se va transpune in proceduri, procese si activitati mult mai eficiente si cu rezultate mult mai bune la nivelul consumului de resurse.