OutSourcing

Conceptul de outsourcing este relativ nou, insa, in literatura de specialitate, definitiile se rezuma la: colaborarea cu o alta companie pentru indeplinirea sarcinilor proprii, transferul procesului de productie intr-o zona in care forta de munca este mai ieftina sau reducerea propriei activitati in favoarea procurarii unor servicii de la alte companii. Outsourcing-ul constituie si strategia prin care o companie incredinteaza functionalitati majore unor furnizori externi, specialisti in anumite servicii.
Outsourcing-ul nu reprezinta o noutate absoluta, dat fiind faptul ca majoritatea companiilor au inchiriat intotdeauna servicii din exterior pentru diverse operatiuni interne, cu scopul de a face fata unor cerinte ale pietii pe care altfel nu le-ar fi putut realiza pe cont propriu. Outsourcing-ul a inceput sa se impuna mai clar odata cu dezvoltarea industriei de procesare a datelor, urmand ca mai apoi sa se extinda in toate domeniile.De ce OutSourcing?


Facand un calcul neamanuntit al salariilor pe care sunteti nevoit sa le dati angajatilor lunar, veti realiza ca este mult mai economic sa contractati o firma de outsourcing. Nu este cazul sa mai luam in discutie ca dispar grijile referitoare la angajati, conditiile pe care le oferiti, iar spatiul pe care acestia l-ar ocupa zi de zi il puteti folosi in alte scopuri.


    Echipa Team First Software este formata dintr-un numeros personal cu o vasta cultura in domeniul IT ce va pot ajuta sa rezolvati problemele tehnice in cel mai scurt timp.

    Prin outsourcing-ul oferit de Team First Software centralizati tot ceea ce inseamna IT.

    Costurile suportate de compania dumneavoastra se vor reduce cu 50% fata de cazul in care ati avea propriul department de IT.

    Cheltuielile sunt deductibile integral, deoarece Team First Software va va emite factura pentru Servicii IT.

    Team First Software ofera servicii de consultanta remote.Alege TeamApps


Administrare grup companii

Gestionare stocuri

Modul financiar

Automatizarea schimbului de date

Emiterea diverselor documente fiscale

Raportare adaptata companiei

OutSourcing Software


Team First Software vine in ajutorul fiecarui client, analizand problemele specifice si dand solutii perfecte pentru ca problemele sa fie rezolvate intr-un timp scurt, reducand astfel pierderile cauzate de problemele software. Un serviciu dedicat de Outsourcing Software va asigura mentenanta si functionarea in cele mai bune conditii a aplicatiilor complexe, incepand de la partea de server si terminand cu partea de client.

Cu solutia de Intretinere retele Team First Software asiguram siguranta si stabilitatea transferului de date intre punctele de lucru ale companiei sau chiar in reteaua interna. Team First Software isi asigura clientii ca fiecare echipament recomandat si montat in retea este de cea mai buna calitate.

Serverele unde salvezi date sau ai localizate bazele de date pentru activitati curente trebuie sa suporte volume mari de date si calcule astronomice. Team First Software intelege aceste nevoi si calculeaza cea mai buna solutie calitate/pret care se va mula perfect pe nevoile dumneavoastra. Chiar daca este vorba de sisteme Windows, Linux sau Unix ne descurcam perfect, pentru ca in echipa Team First Software sunt adevarati artisti in configurarea minutioasa a orcarui server.