Consultanta
in domeniul IT

Team First Software va propune un serviciu de consultanta bine sustinut de experienta in domeniul IT si financiar-contabil.
Analizam cerintele actuale ale companiei, prognozam dezvoltarea ulterioara si va propunem cea mai buna solutie care se potriveste afacerii dumneavoastra.

Pe langa consultanta pre si post achizitie ERP, noi va oferim servicii conexe privind echipamentele IT si reteaua de calculatoare a companiei dumneavoastra, care trebuie sa functioneze corect, sa transfere datele rapid si fara pierderi. Securitatea si fiabilitatea acesteia sunt critice pentru siguranta si succesul afacerii dumneavoastra.Consultanta alaturi de TeamFirstSoftware


Team First Software va propune cel mai bun serviciu de consultanta pentru achizitia echipamentelor IT, bazandu-ne pe experienta echipei noastre si relatia avuta cu marii furnizori de echipamente.

Echipa va sta la dispozitie pentru optimizarea sau extinderea sistemului informatic, achizitii de echipamente hardware si software, securizarea sistemelor, stabilirea structurii si configurarea sistemului informatic, prevenirea pierderii datelor prin realizare de back-up


Garantia succesului alaturi de noi este data de identificarea celor mai bune solutii de exploatare la cote maxime a eficientei infrastructurii IT, stabilind astfel ca rezultat cresterea abilitatilor companiei dumneavoastra.

Misiunea echipei Team First Software in domeniul consultantei este optimizarea costurilor companiei in care actioneaza, astfel incat compania sa reduca cheltuielile si totodata timpii morti datorati functionarii defectuoase a unui soft sau a unui echipament.

Consultantii nostrii sunt gata oricand sa va asigure solutia optima pentru orice tip de achizitie, iar mai apoi, sa va ofere servicii de formare a cunostintelor aferente echipamentelor hardware si/sau software achizitonate.

Team First Software nu numai ca va informeaza cu privire la ceea ce este mai convenabil pentru activitatile pe care le desfasurati, dar, va si atentioneaza cu privire la eventuale riscuri ce pot aparea in urma achizitionari unui echipament.


Team First Software este solutia unei afaceri de succes.

De ce TeamApps?


Asigura integrarea tuturor functiilor de conducere ale companiei.

Coordoneaza complet toate fluxurile de productie.

Management drepturi si securitate sporita la nivel de utilizator si la nivel de camp.

Include un generator de rapoarte in timp real.

Permite standardizarea datelor la nivel de companie.

Gestioneaza intreaga activitate a companiei.

Despre Noi


Noi suntem, asa cum ne spune si numele Team First Software - o echipa. O echipa formata din specialisti care sunt in primul rand oameni, oameni care si-au propus si au reusit sa construiasca solutii ERP intuitive, proactive si usor de folosit. Echipa Team First Software a constientizat nevoia existenta pe piata romaneasca de dezvoltare si implementare a unei solutii ERP care nu doar sa furnizeze raspunsuri la intrebarile aparute in lantul de productie / logistic, in procesele contabile sau in fisele de salarizare, dar care sa ofere utilizatorului o experienta placuta, o experienta care se va transpune in proceduri, procese si activitati mult mai eficiente si cu rezultate mult mai bune la nivelul consumului de resurse.